## Flex Forum: Session IX Agenda



Date: Thursday 26 May 2022

Time: 09:00 - 12:00

Time: 09:00 – 12:00		
Time	Duration	Activity
09:00 - 09:10	10 min	0) Welcome, agenda overview, progress check-in & previous actions
09:10-10:00	50 min	1) Task 3 – connectivity and communication requirements
		Discussion
		Discussion on the minimum connectivity and communication requirements for sending & receiving instructions, measurement and validation
10:00 – 10:30	30 min	2) Topics A & B – review & address feedback
		Discussion
		Consider options for responding to feedback and decide next steps to finalise topics A & B
		Discuss options to obtain more stakeholder input
10:30-10:40	10 min	Stretch Break
10:40 – 10:50	10 min	3) Task 2 – minimum contracting arrangements
		Discussion
		Discuss key points of options. Detailed feedback after the session
10:50 – 11:00	10 min	4) Insights from Piclo
		Discussion
		Insights from Piclo and implications for the workplan
11:00 – 11:20	20 min	5) Workplan, engagement and communications planning
		Discussion
		Update on progress with tasks 1, 2 and 4:
		<ul> <li>Valuing and rewarding flexibility</li> </ul>
		<ul> <li>Terms of trade – minimum contracting requirements</li> </ul>
		<ul> <li>Product templates</li> </ul>
11:20 – 11:50	30 min	6) Administration, governance and budget
		Discussion
		Update on administration, governance and budget
		Proposal to MBIE
11:50 – 12:00	10 min	7) Next Steps
		session outcome, actions, and next steps
12:00 - 12:30	30 min	Post – Session: contingency