Flex Forum: Session IV Agenda

Date: Thursday 17 March 2022 Time: 09:00 – 12:00		
Time	Duration	Activity
09:00 – 9:10	10 min	1) Kick-off by facilitator, Agenda overview & Decisions for the session
09:10-10:50	100 min	2) Network & Market potential
		Action 1. No decisions
		 Discussion What outputs do Network Operators & Market Participants need to respond to network/market conditions? What network and market conditions require a response? What are the characteristics (or performance criteria) of the response given the conditions? What information is required to determine the response is needed and to initiate the response?
10:50 – 11:00	10 min	Stretch Break
11:00 - 11:35	35 min	 3) Workplan, engagement and communications planning Action approve proposed workplan Discussion review proposed workplan update on engagement and communication planning
11:35 – 11:50	15 min	4) Administration – governance, budget, and funding
11:50 – 12:00	10 min	4) Next Steps & Close Out
12:00- 12:30	30 min	5) Post – Session: contingency