Flex Forum: Session II Agenda

Date: Thursday, February 17, 2022		
Time: 09:00 – 12:00		
Time	Duration	Activity
09:00 – 9:07	7 min	1) Kick-off by facilitator, Agenda overview & Decisions for the session
09:07-10:10	60 min	2) Discussion Roadmap
		Actions
		Approve the first topic discussed will be DER potential
		2. Decide who in the group/outside the group will speak to potential of types of DER
		Discussion
		DER potential should be the first topic discussed. Review feedback and alternatives advised to the secretariat
		Agree the purpose and scope of the explanation of DER potential and note list of DER types/speakers advised to secretariat.
		 For noting. Two brief presentations of plans to integrate DER and develop flexibility services markets to give examples of what the FlexForum outputs might look like: UK product specification & development; and WA DER Roadmap
		For noting. An overview of how the FlexForum objectives and deliverables fit with other work going on. Advise the secretariat of missing activities post-session
10:10 - 10:20	10 min	Stretch Break
10:20 – 11:05	45 min	3) Stakeholder mapping, engagement approach and plan
		Actions
		Agree on the engagement plan and activities
		Discussion
		Review the engagement plan and activities, noting the plan can be calibrated through the process.
11:05 – 11:45	40 min	4) Administration – governance, budget, and funding
11:45 – 12:00	15 min	4) Next Steps & Close Out
12:00- 12:30	30 min	5) Post – session contingency