## Flex Forum: Session VI Agenda

Date: Thursday 14 April 2022

Time: 09:00 – 12:00 Location - Online

Time	Duration	Activity
09:00 – 9:10	10 min	0) Kick-off by facilitator, Agenda overview, previous actions overview & outcomes for the session
09:10-10:00	50 min	1) High-level requirements for responding to conditions
		Actions for the group  1. Endorse the proposed high-level requirements for the purpose of engagement with stakeholders
		<ul> <li>Discussion</li> <li>Are the proposed high-level requirements and the explanations sufficiently outlined to request input? What feedback and input are needed?</li> </ul>
10:00 - 10:10	10 min	2) Narrative for Flexibility needs
		Actions for the group  1. Endorse the draft Flexibility needs narrative for the purpose of engagement with stakeholders
		<ul> <li>Discussion</li> <li>Does the narrative reflect the conclusions of the group regarding Flexibility needs? What feedback and input are needed?</li> </ul>
10:10 – 10:30	20 min	3) Workplan, engagement and communications planning
		Actions for the group  1. Endorse approach to the webinar, including announcement and agenda
		<ul> <li>Discussion</li> <li>Fast feedback on the proposed content and approach for the webinar</li> </ul>
10:30-10:40	10 min	Stretch Break
10:40 - 11:50	70 min	4) Workplan topic C: practical requirements for transacting flexibility
		Actions for the group  1. NA
		<ul> <li>Discussion</li> <li>Presentation from Bruce Thompson, Greensync, with reflections from Australia on DER and flexibility. What are the lessons here regarding practical requirements for transacting flexibility?</li> </ul>
11:50 – 11:55	5 min	5) Administration – governance, budget, and funding
		Actions  1. No actions or decisions
		Discussion  Update on governance, budget, and funding
11:55 – 12:00	5 min	6) Next Steps & Close Out
		Today's outcome, including results & follow up actions
12:00 12:20	20 min	Post - Sassian: contingancy
12:00– 12:30	30 min	Post – Session: contingency