Flex Forum: Session III Agenda

Date: Thursday 3 March 2022 Time: 09:00 – 12:00

Time: 09:00 – 12:00		
Time	Duration	Activity
09:00 - 9:07	7 min	1) Kick-off by facilitator, Agenda overview & Decisions for the session
09:07-10:50	103 min	2) DER Potential
		Actions
		1. NA
		Discussion
		 3 perspectives of DER potential from the <u>viewpoint of a DER owner</u> with the potential to provide a range of services
		• Discuss, absent any regulatory hurdles, what practical arrangements need to be in place for the DER owner to transact those services?
10:50 - 11:00	10 min	Stretch Break
11:00 - 11:30	30 min	3) Stakeholder mapping and engagement plan
		Actions
		1. Approve the stakeholder engagement plan to inform and involve stakeholders
		Discussion
		Review the stakeholder mapping exercise and stakeholder communication
		activities proposed to achieve the FlexForum purpose.
11:30 - 11:50	20 min	4) Administration – governance, budget, and funding
11:50 - 12:00	10 min	4) Next Steps & Close Out
12:00– 12:30	30 min	5) Post – Session: contingency